torsdag 14 maj 2009

Liten fotpläd med flätmönster som jag stickat till min bästa vän Monica. Hon skall få den då hon fyller 40 år.

Mönstret till denna fotpläd har jag hittat på Järbo Garns hemsida. Garnet jag har stickat med heter Carolina som jag köpt av Torgstenen. Denna pläd var jätterolig att sticka.






















































1 kommentar:

Anonym sa...

Hej igen. Innan jag ger dig storlekar och grejer så tänkte jag beskriva hur jag vill att bikinin ska se ut och vara. Så ser du om du klarar av att göra en sådan :)

En ganska lågt skuren bikini. Modellen ska vara ganska enkel. inte massa knyt på sidorna på underdelen. tänk dig ett par hotpants fast i bikini. Alltså ganska brett virkad på sidorna. Om du kan virka i mönster så skulle det vara jättebra, kul med lite mer detaljerat liksom. Överdelen tänker jag knytbar halterneck och trekantsformad. Även där ganska enkel. Jag har stl 34 och xs i det mesta. Tror du att du är kapabel att virka en sådan bikini åt mig? Vit-cremevit :) (jag har en bild på en liknande den jag vill ha, har du någon mail som jag kan skicka bilden till?) annars har jag kopierat länken, hoppas den funkar att klicka på bara --> http://static.devote.se/blog_archive/moderniteter/img_8786_1177163266.jpg . Skriv svar till min blogg http://agatan.se/amanda